Solly Jo

In 2018 richtte Solly Jo haar merk Woodubend op. Deze buigbare houten lijsten en ornamenten hebben de eigenschappen van hout, maar bij verhitting kunnen ze op elk voorwerp gebogen worden. WoodUbend is ontworpen voor interieur styling, het opknappen van meubels en kunst & ambacht.

WoodUbend by Solly Jo

WoodUbend by Solly Jo zijn revolutionaire buigbare houten sierlijsten en ornamenten. Deze producten zijn ontworpen voor interieur styling, het opknappen van meubels en kunst & ambacht. De buigbare sierlijsten en ornamenten hebben de eigenschappen van hout, maar kunnen na verhitting op elk voorwerp worden gebogen. Deze lijsten en ornamenten zijn beschikbaar in meer dan 400 designs.

Posh Chalk by Solly Jo

In 2020 werd het assortiment uitgebreid met Posh Chalk. Deze verf gerelateerde producten bestaan uit pigmenten, pasta’s, poeders, texturizers en nog veel meer.  Deze producten sluiten perfect aan bij WoodUbend en worden gebruikt voor interieur styling, het opknappen van meubels en kunst & ambacht. Elk product is individueel selecteert door Solly Jo, om een hoge kwaliteit te kunnen garanderen.