Annie Sloan

Annie Sloan heeft haar revolutionaire meubelverf, Chalk Paint®, in 1990 uitgevonden en is sindsdien niet gestopt met het verfijnen en verbeteren van haar formule. Ze wordt algemeen beschouwd als een van ‘s werelds grootste kenners van verf, kleur en stijl.

Chalkpaint

De uitvinding van Chalk Paint® kwam voort uit Annie’s behoefte aan een verf waarmee snel en eindeloos veel decoratieve effecten bereikt konden worden. Chalk Paint® voldoet perfect aan die vraag, want het kan worden aangebracht op hout, glas, metaal, baksteen en zelfs laminaat, laten drogen en binnen één dag in de wax worden gezet.

Wallpaint

In 2021 introduceerde Annie haar muurverf. Na jaren van onderzoek, uitgebreide proeven en onafhankelijke testen heeft ze de samenstelling geperfectioneerd. De combinatie van hoogwaardige pigmenten met Annie’s diepgaande kennis van de geschiedenis van interieurs en het gemakkelijk te gebruiken, duurzame, schoon te vegen, afwerking betekent dat Wall Paint by Annie Sloan alles biedt wat je nodig hebt voor je muren.

Satin Paint

Annie Sloan Satin Paint is perfect voor houten en metalen oppervlakken binnenshuis en is speciaal ontwikkeld voor oppervlakken die intensief gebruikt worden (zoals plinten, deuren en vensterbanken). De verf kan ook gemakkelijk worden aangebracht op meubels om een vlakke gladde afwerking te creëren. Dit kan zonder het af te werken met een Chalk Paint Wax of Chalk Paint Lacquer. Het is sterk en duurzaam, en geeft een zachte en zijdeachtige middenglans afwerking.

Veel ervaring en hoge normen

Annie’s hoge normen en jarenlange ervaring als meubelschilder, uitvinder en zakenvrouw zorgen ervoor dat Chalk Paint® de beste manier blijft om uw meubels en uw huis te transformeren. Annie gebruikt Chalk Paint® dagelijks en haar strenge eisen garanderen een toonaangevende standaard. Dezelfde strenge normen gelden voor Wall Paint by Annie Sloan, maar ook voor Annie’s textiel en alle tools en accessoires die Annie Sloan Interiors aanbiedt.

Clip Quality Brands is distributeur van Annie Sloan sinds februari 2020.