The Table

Bij The Table vind je alles voor een mooi gedekte eettafel. Ontdek onze handgemaakte collectie. Een combinatie van hedendaags, tijdloos design, natuurlijke materialen en eeuwenoude ambachten. The Table is fair, klimaatpositief en plasticvrij.

Assortiment

Het assortiment van The Table bestaat uit verschillende soorten mokken, borden, serveerschalen, kommen, bestek en woonaccessoires. Bekijk de volledige collectie op onze The Table webshop.
We werken samen met geweldige ambachtsmensen van over de hele wereld. Bijna alles in onze collectie is handgemaakt. Ons servies wordt gemaakt in Thailand,  de tafelkleden in India, de kaarsen in Indonesië en de placemats in Bangladesh. We houden van handgemaakt en van ambacht. Hoe mooi is het dat ieder product uniek is?

Duurzaamheid

We werken zoveel mogelijk duurzaam. Dat vinden we heel vanzelfsprekend en heel erg nodig. Iedere stap is er een op weg naar een eerlijkere, mooiere en schonere wereld.

De bedrijven en mensen waarmee we samenwerken doen dat volgens de normen van de World Fair Trade Organization: faire betaling en goede en veilige arbeidsomstandigheden. We vinden het heel belangrijk dat iedereen in deze wereld een faire kans krijgt. Een groot deel van onze collectie wordt gemaakt door vrouwen, die veel baat hebben bij een eigen inkomen en daardoor meer zelfstandigheid krijgen.

We compenseren onze CO2 uitstoot voor 110% via de Climate Neutral Group. Daarmee zijn we klimaat positief. Al is het door compensatie.

Plasticvrije verpakking

We zijn plasticvrij. Samen met de makers van onze producten hebben we verpakkingen ontwikkeld van karton en papier. 100% recyclebaar. We gebruiken dus helemaal geen plastic.