Organic Home

Elke nieuw dag biedt nieuwe kansen voor nieuwe avonturen. De natuur laat ons door de verschillende seizoenen zien hoe krachtig maar vol van schoonheid het zit. Het inspireert ons elke keer weer om met de jaargetijden mee te bewegen.

De textielcollectie van Organic Home is geïnspireerd op de schoonheid van de natuur. De prachtige stoffen in zachte, natuurlijke tinten verrijken ieder huis.

Ontdek de rijke texturen van Organic Home

Goede, authentieke basics geven een interieur smaak en maken het eigen. De pure textiellijn van Organic Home is rijk door eenvoud. De neutrale, zacht heldere kleuren behouden frisheid. Ook na veelvuldig gebruik. Het 100% biologische katoen is oersterk en voelt tegelijkertijd heerlijk aan. Precies zoals jij dat wil en passend bij de functie van het product. Zo is het keukentextiel functioneel, de plaids comfortabel en de kussens lekker stevig. De originele texturen zijn verrassend en creatief en het bewijs van vakwerk. Je kan er eindeloos mee variëren!

Alle producten verdienen liefdevolle aandacht, zodat je er zolang mogelijk van kunt genieten. Alle items kunnen op 40 graden gewassen worden. Dit is beter voor je textiel, maar vooral beter voor het milieu.

Textiel met GOTS certificaat

De producten van Organic Home dragen het internationale GOTS certificaat. Dit betekent dat het hele productie- en verkoopproces eerlijk, biologisch en duurzaam is. Het textiel is gemaakt van 100 % biologisch katoen.

GOTS waarborgt de biologische status van textiel van de oogst van de grondstoffen tot en met de ecologisch en maatschappelijk verantwoorde productie en etikettering van producten. Alles is erop gericht om jou een betrouwbare garantie te bieden.

De GOTS certificering stelt hoge eisen wat betreft sociale criteria en arbeidsomstandigheden bij de katoenteelt en de verwerking hiervan. Een minimumloon is vereist en kinderarbeid is verboden. Daarnaast wordt er gecontroleerd of er een veilige en hygiënische werkomgeving is. Dit geldt voor zowel de katoenarbeiders, als voor de fabrieksmedewerkers maar ook voor de medewerkers Bunzlau Castle. Het textiel wordt gekleurd zonder schadelijke chemicaliën. Het hele proces is er opgericht om zo min mogelijk afval te creëren en om water verspilling tegen te gaan. Zo wordt er rekening gehouden met mens én milieu. Dit alles maakt dat je trots mag zijn op jouw Organic Home producten. Je hebt er iets goeds en puurs mee in huis. Organic Home is jouw interieur waardig.