Bunzlau Castle textiel

Wij geloven dat mensen op hun gelukkigst zijn op een plek waar ze zich thuis voelen. Als je weet dat een product op een eerlijke manier is geproduceerd, kun je het meer waarderen en ervan genieten. Dit geldt niet alleen voor het servies en de home artikelen die we verkopen, maar ook voor ons ruime aanbod textiel.

Ons uitgebreide aanbod keukentextiel wordt verantwoord vervaardigd in Portugal. Net als bij ons servies streven we ook bij ons textiel naar duurzame relaties en stellen we hoge eisen aan onze leveranciers.

Verantwoord vervaardigd in Portugal

Ons uitgebreide aanbod keukentextiel wordt verantwoord vervaardigd in Portugal. Net als bij ons servies streven we ook bij ons textiel naar duurzame relaties en stellen we hoge eisen aan onze leveranciers. Bunzlau Castle textiel is de perfecte accessoire in iedere keuken. Gebruik het in je keuken thuis, in een grootkeuken, horeca of geef het cadeau. Alle items zijn tijdloos, stevig en drogen heerlijk. Geschikt voor intensief gebruik of om speciale gelegenheden mooi aan te kleden.

Uitgebreide collecties

De collecties bestaan uit handdoeken, theedoeken, pannenlappen, ovenwanten, vaatdoekjes, gastendoekjes en schorten. Maar ook uit tafelaankleding zoals eiermutsen, placemats, tafellopers, tafelkleden en onderzetters. Al ons textiel is gemaakt van 100% biologisch katoen.

We bieden een brede variatie aan designs en kleuren. Of je nu op zoek bent naar keukentextiel met bloemen, dieren, strepen of ruitjes; onze collecties hebben voor elke stijl een passende collectie. Daarnaast brengen we ieder jaar nieuwe patronen uit. Voor de collecties van dit jaar speelden we met de klassieke Hollandse ruit en de geliefde Bretonse streep. Prachtig uitgevoerd in koningsblauw, donkerblauw, zwart, lichtgrijs en rood. Maar ook het keukentextiel van de dierencollectie is een echte eyecatcher. Of ga voor het textiel met hartjes, fruit, bootjes, tulpen of de unieke collectie in samenwerking met het Rijksmuseum.

Jacquard geweven textiel

Naast onze reguliere collecties hebben we zes speciale jacquard geweven textielcollecties. Deze speciale weeftechniek zorgt ervoor dat er meerkleurige motieven ingeweven zijn. Jacquard geweven textiel heeft een chique en luxueuze uitstraling. De jacquard collectie bestaat uit tafelkleden, placemats, tafellopers, schorten, broodmanden, ovenwanten, pannenlappen, onderzetters, theemutsen en eiermutsen.

Interesse?

Als groothandel leveren we al ons textiel binnen 3 werkdagen uit ons magazijn in Nijkerk. Heeft u interesse in het textiel? Neem dan contact op met sales.