Frankrijk het middelpunt van Europa! Een land met een rijke cultuur aan goede wijnen en gezond en lekker eten, waar kunststromingen als Renaissance en Art Deco hebben bijgedragen aan nieuwe stijlen die terug te zien zijn in de mode, wonen en het leven. Een land dat straalt door Chauvinisme, authenticiteit en beleefdheidsvormen. In dit land voelt Bunzlau Castle zich prima thuis. Het veroveren van het hart van “de Fransman” vraagt aandacht en tijd dit ervaart Astrid Mora Agent voor Bunzlau Castle in Frankrijk iedere dag weer.  Astrid Mora is al enige jaren Agent voor Bunzlau Castle voor Île-de-France.  

In de Spotlight: 

  1. BHV Marais & Galeries Lafayette 
  1. Big Mamma 
  1. Comptoirs Richard 

Hotspot 1. BHV Marais  & Galeries Lafayette Maison.  

Bunzlau Castle BHV Marais

Je wilt als merk in de mooiste Warenhuizen en winkels van Frankrijk liggen maar bovenal bouwen aan relaties en méé blijven doen. Het is werkelijk fantastisch dat we in 2 van de mooiste Warenhuizen in Parijs liggen met Bunzlau Castle; BHV Marais & Galeries Lafayette Maison. Shoppen in deze Warenhuizen is onwerkelijk. Wanneer je in Parijs bent moet je ze zeker bezoeken en je laten verwennen door alle luxe en design die er wordt aangeboden. Het servies van Bunzlau Castle wordt wereldwijd verkocht en daarom zijn we zo blij dat we voor alle Internationale klanten die Parijs bezoeken, deze 2 High-End hotspots als klant hebben. 

Hotspot 2. Big Mamma.   

Wanneer je in Parijs eens lekker Mediterraans wilt gaan eten; ga dan eens lans bij de Trattoria’s van Big Mamma. Zij serveren heerlijke gerechten op toplocaties. De authenticiteit en de warmte van deze Italiaanse Trattoria’s geven aan waar zij voor staan. Alle producten zijn rechtstreeks afkomstig van kleine Italiaanse producenten, de gerechten zijn 100% huisgemaakt, geserveerd op hoog kwaliteit servies, in een prachtige ambiance, dit alles met een grote glimlach! Wij mogen deze ambitieuze Italianen al enige jaren voorzien van ons duurzame Bunzlau Castle servies. 

Hotspot 3. Comptoirs Richard Paris. 

De boetieks van Comptoirs Richard zijn authentiek en modern. Net als de kruidenierswinkel van vroeger in een modern jasje, gelegen in het hartje van de levendige wijken van Parijs, bieden zij een ruime keuze aan koffiebonen, koffiespecialiteiten en huismelanges, vers gebrand in Frankrijk. Een selectie van thee en kruidenthee en zoete delicatesse voor alle momenten van de dag. Dit familiebedrijf kiest voor de Thee en koffie collectie van Bunzlau Castle die uitstekend aansluit bij hun authenticiteit en duurzaamheid. Comptoirs Richard voelt als thuiskomen! 

Opzoek naar een Bunzlau Castle dealer in Frankrijk, bezoek onze site https://www.bunzlaucastle.nl/winkels/.