Onze Merken

Wij geloven dat mensen het gelukkigst zijn op een plek waar ze zich helemaal thuis voelen. Wanneer je weet dat een product eerlijk is gemaakt, kun je er meer van genieten. Daarom gaan we altijd voor duurzame relaties en stellen hoge eisen aan leveranciers. Zo verblijden we mensen wereldwijd met de mooiste producten voor een perfect gedekte tafel.

Bunzlau Castle

Bunzlau Castle staat synoniem voor thuis zijn, met vrienden, familie, met je gezin. Gewone en speciale momenten worden gevierd met je eigen Bunzlau Castle collectie, die je in de loop van jaren verzameld hebt, helemaal naar je eigen smaak.

Annie Sloan

Annie Sloan is een van ’s werelds meest gerespecteerde experts op het gebied van verf en kleur. Jarenlange ervaring, kennis en een flinke dosis eigen stijl brengt zij samen in de ontzettend populaire decoratieve verflijn Chalk Paint®.

En met behulp van boeken, kwasten, stencils en stoffen, zorgen haar creatieve ideeën ervoor dat steeds meer huizen een ware metamorfose ondergaan.

Flora Castle

Met Flora Castle geniet iedereen een leven lang van prachtige gedekte tafels. Servies dat met je meegroeit als een veldboeket, ontdek bijvoorbeeld de dinerborden. Alles in een samenstelling die uniek is en die naadloos aansluit bij jouw woonaccessoires. Duurzame kwaliteit koffiemokken en kommen, de vrijheid van persoonlijke keuze, geschikt voor iedere gelegenheid, gemaakt met liefde, aandacht en oog voor detail. Tijdloze artikelen zoals de theepotten die blijven inspireren met iedere keer opnieuw vernieuwing die voelt als thuis komen.

Uw merk hier?

Clip Quality Brands is de partner voor merken om groot te worden in Europa. Wij beschikken over een professioneel marketing, warehouse en sales team.

Meer weten wat wij voor uw merk kunnen betekenen?